Over ons

Wij zijn De Werkvloer, een jonge, frisse en diverse organisatie die is ontstaan door zorgverleners voor zorgverleners. 


Wie Zijn Wij?

Bij De Werkvloer vormen wij een gepassioneerd team van professionals die gedreven worden door een gezamenlijk doel: het creëren van waardevolle verbindingen tussen talent en zorgzaamheid. Ons verhaal begon met jarenlange ervaring op diverse woongroepen, als zzp’ers en binnen de uitzend- en bemiddelingsbranche.

Wat ons uniek maakt, is onze overtuiging dat de juiste combinatie van talent en zorgzaamheid de sleutel is tot duurzaam succes. Wij hebben ons gespecialiseerd in het koppelen van professionele begeleiders aan woongroepen, met een bijzondere nadruk op specifieke zorggebieden zoals IBG, LVB, MVG, en meer. Echter, we gaan verder dan dat. Ons aanbod omvat een breed scala aan sectoren, omdat wij geloven dat talent en zorgzaamheid universele waarden zijn die niet beperkt blijven tot één branche.

“Ontmoet het team achter De Werkvloer en ontdek hoe wij, samen met u, een verschil maken in de wereld van werk en zorg. Welkom bij een partnerschap waar uw succes ons succes is.”

de Werkvloer

Bij De Werkvloer streven we naar meer dan alleen het leveren van diensten; we streven naar het opbouwen van betekenisvolle relaties. Onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en maatwerkoplossingen vormt de basis van alles wat we doen. Wij zijn niet alleen een uitzendbureau; wij zijn uw partner op de Werkvloer, waar succes groeit, talent bloeit en zorgzaamheid altijd aanwezig is.

Stuur Ons Een Bericht:

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Us

Contact informatie

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact met ons op. De Werkvloer staat klaar om u van dienst te zijn.

1234567890

info@de-werkvloer.nl

Noordewierweg 2-D3, 3812DJ Amersfoort

Openingstijden:

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00

U bent van harte welkom op ons kantoor. Maak een afspraak of kom langs tijdens onze openingstijden.